Şehid Taksiciler Son Yolculuklarında

Şehid Taksiciler Son Yolculuklarında

Atatürk Havalimanına yapılan Terör saldırısının kurbanı olan Havalimanı Taksiciler Kooperatifi taksicilerinden Ali Zülfükar Yorulmaz ve Erol Eskisoy son yolculuklarına uğurlandı.Ailelere teslim edilen her iki taksicinin cenazeleri ilk olarak havalimanı taksiciler kooperatifine getirilerek meslektaşları tarafından helallik alındı.

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısında hayatını kaybeden havalimanı taksicilerinden Ali Zülfükar Yorulmaz ile Erol Eskisoy’un Türk bayraklarına sarılı cenazeleri 14.00 sıralarında helallik alınması için Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’ne getirildi. Uzun süre görev yaptıkları durağa getirilen iki taksicinin cenazelerini burada İstanbul Valisi Vasip Şahin, Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Mehmet Ali Ulutaş, Kooperatif Yönetim Kurulu ve çok sayıda meslektaşı karşıladı. Vali Şahin, ailelere taziyede bulundu.

TERÖRE ‘LANET’ OKUDULAR

Her iki taksicinin yakınları gözyaşı dökerken meslektaşları da teröre ‘lanet’ okudu. Ali Zülfükar Yorulmaz ve Erol Eskisoy için yapılan duaların ardından helallik alındı. Cenazeler daha sonra defnedilecekleri camilere hareket etti.

CENAZE NAMAZLARI İKİNDİ VAKTİ KILINACAK

Erol Eskisoy ve Ali Zülfükar Yorulmaz’ın cenazeleri ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazlarının ardından İstanbul’da toprağa verilecek.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 30 Haziran 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.