Sağlık Çalışanlarına Taksicilerden Destek

Sağlık Çalışanlarına Taksicilerden Destek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı günlerde sağlık çalışanlarına ücretsiz taksi hizmeti verileceğini bildirdi.

Yerlikaya, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Sağlık çalışanlarımıza taksicilerden büyük destek. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası 300, İstanbul Havalimanı Taksi Kooperatifi 50 Taksi ile sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günlerde, @BiTaksi ve @MasterCard_TR ise 12 bin 500 sefer sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıyacak.”

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

İstanbul Havalimanı Taksiciler Kooperatifi ve İstanbul Taksi Sahipleri Derneği Genel Başkanı Fahrettin Can açıklamasında:”Zor günler geçiriyoruz. Salgın sürecinde her ne kadar iş hacimleri düşmüş olsada yapılan organizasyona taksi sahibi ve şoförü arkadaşlarımızın heyecan ve şevkle katılım sağlması bizleri mutlu etti. Salgın ile mücadele de her ne kadar sakınma sorumluluğu bizde olsada, mücadelenin en büyük miheng taşı sağlık çalışanlarımız. Bizler onları bu süreçte yanlız bırakmak istemedik. Onların emeklerinin asla karşılığı olmaz ancak bizim yapmak istediğimiz biraz motivasyonlarını artırmak, bir kaç günde olsa yorgunluklarını en azından evlerine giderken unutturmak” dedi.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 1 Mayıs 2020

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.