Miting Öncesi İftara Davet

Miting Öncesi İftara Davet

Dev mitingin öncesinde Taksi Durak Başkanları Hyundai Motorlu Araçlar sponsorluğunda, İftar yemeğinde bir araya geliyor.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi öncülüğünde resmi izinleri alınmış olan ve hazırlıkları hızla devam eden “Korsan Taksiye Hayır” mitingi öncesi,Taksi Durak Başkanları Hyundai Motorlu Araçlar sponsorluğunda düzenlenecek büyük bir iftar yemeği ile miting öncesinde bir araya geliyor.

Organize Komtesi Bakanı Fahrettin Can yaptığı açıklamada :”Dev mitingimiz öncesinde bu sorunun en yakın muhattapları olan taksici esnafı ile iftar yemeğinde bir araya geleceğiz.Ve haklı mücadelemizin sürecini kendiler ile paylaşacağız.Hazırlık komitesi üyelerini tanıtıp izlenecek yol haritasını birlikte konuşacağız” dedi.

4 Levent MetroCity Alışveriş merkezi karşısında bulunan Şirvan Restaurant’da Hyundai Motorlu Araçlar sponsorluğunda düzenlenecek olan iftar programı 29 Ağustos Cumartesi günü geniş bir katılım ile gerçekleştirilecek.

İstanbulda 600’ün üzerinde bulunan durak başkanlarının katılım sağlayacağı iftar öncesi Hazırlık Komitesi üyeleri tekrar bir araya gelecekler.

YER: ŞİRVAN RESTAURANT 4 LEVENT (METROCITY KARŞISI)
TARİH: 29 AĞUSTOS CUMARTESİ

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 22 Ağustos 2009

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.