Miting Afişleri Dağıtılıyor

Miting Afişleri Dağıtılıyor

Çağlayan Meydanında düzenlenecek olan “Korsan Taksiye Hayır” Mitinginin afişleri düzenlenen akşam yemeği sonrasında ilçe temsilcilerine dağıtıldı.

Komite üyelerinin ve İlçe temsilcilerinin tamamının katılım sağladığı toplantıda, mitingde kullanılacak afişlerin ve pankartların tanıtımı yapıldı.

Afişlerin ve pankartların dağıtım düzeni,görünürlüklerinin anlatıldığı toplantıda,açık havaya asılacak olan pankartların bölgeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

3 parti halinde dağıtımı gerçekleşecek olan afişlerin ilk dağıtımı Etiler’de gerçekleşti.Sabahın ilk saatlerinden itibaren İstanbul caddelerindeki araçların çoğunluğunun afişlerini taktıkları sitemiz editörleri tarafından gözlemlendi.

Taksi duraklarının ve taksilerin her türlü Lojistik Desteği için organize komitesi tarafından 24 saat açık 3 adet Mobil hat tahsis edildi.Bu numaralardan her türlü destek sağlanacaktır.Bilgi için 0534 787 27 66 – 0539 266 67 66 – 0545 607 15 55

Bu afişleri özel araçlarında kullanmak isteyen gönüllüler ise aşağıda verilen 2 adet örneğe ayrı ayrı tıklayarak afişin ve izin belgesinin print formatlarına indirecekleri dosya ile ulaşabilirler.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 26 Eylül 2009

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.