Basın Kuruluşları İle Buluşuyoruz

Basın Kuruluşları İle Buluşuyoruz

Çağlayan Meydanında düzenlenecek olan dev miting öncesi Komite Üyeleri ve İlçe Temsilcileri Basın kuruluşları ile bir araya geliyor.

Taksici esnafının ekmek kavgasının ve emeğinin hırsızlar tarafından gasp edilmesinin karşı çıkışının simgesi haline gelecek olan “KORSAN TAKSİYE HAYIR” mitingi öncesinde Basın Yayın kuruluşları ile bir araya geliniyor.

Mitingin amacının ve düzenlenmesine sebep olan gerekçelerin anlatılacağı ve kamuoyu ile paylaşılacağı basın toplantısı 8 Ekim Perşembe günü Saat 10:00 Merter Green Park Otelde düzenlenecek.

Televizyon Kanallarının,Gazete temsilcilerinin,Köşe Yazarlarının ve Haber Ajanslarının iştirak edeceği basın toplantısının son düzenlemeleri Pazartesi günü geç saatlere kadar istişare içinde bulunan Komite Üyeleri tarafından yapıldı.

Basın kuruluşları tarafından yakın ilgi gösterilen mitingin hazırlıkları kadar Perşembe günü düzenlenecek olan Basın toplantısının içeriği ve yapılacak olan açıklamalarda Medya Kuruluşları tarafından yakın mercek altına alınmış durumda.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 30 Eylül 2009

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.