Kafa Kafaya Çarpıştılar

Kafa Kafaya Çarpıştılar

Fatih Unkapanı Köprüsü Üzerinde 2 Taksi Kafa Kafaya Çarpıştı. Kazada 2 Kişi Öldü, 6 Kişi de Yaralandı.

Kaza saat 03:00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye seyir halinde olan Mehmet Akdemir’in kullandığı 34 TAA 23 plakalı taksi ile Atilla Muslubaş (36) yönetimindeki 34 TCD 96 plakalı taksi Unkapanı Köprüsü üzerinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada Atilla Muslubaş’ın aracında bulunan ve Muslubaş’ın eniştesi olduğu öğrenilen Naim Çerçi ile kimliği belirlenemeyen bir kişi hayatını kaybetti. Mehmet Akdemir ve aracında bulunan İtalyan turistler Rosella Roll Brunacci (30), Renopa Rusiero (36), Pesparele Rafelle (33) ile Muslubaş’ın aracındaki Muhammed Şişman yaralandı. Kazadan hemen sonra olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Mehmet Akdemir’i Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mehmet Şişman’ı Taksim İlkyardım Hastanesi’ne, İtalyan turistleri ise Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Bu hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kaza mahallinde yapılan incelemelerin ardından Naim Çerçi ve kimliği belirlenemeyen şahsın cesedi de olay yerinden götürüldü. Olay yerine gelen kazazedelerin yakınları sinir krizleri geçirdi. Atilla Muslubaş’ın yakınları, polisin cesetleri göstermesine rağmen Muslubaş’ teşhis edemedi.

Polis kazada ölen ve yaralananların kimliklerini tespit ettikten sonra taksi sürücüsü Atilla Muslubaş’a ulaşamadı. Görgü tanıklarının bir kişinin Haliç’e düştüğüne ilişkin bilgi vermesi üzerine deniz polisi Haliç’te arama yaptı. Aramalarda bir sonuca ulaşılamadı. Bir süre sonra Kasımpaşa’daki Kuzey Deniz Saha Komutanlığı kıyısında bir kişinin yardım istediği haberi geldi. Yardım isteyen şahıs askerler tarafından Haliç’ten çıkarıldı. Sağlık ekipleri askeri bölgeye girerek şahsı polis nezaretinde Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Yapılan soruşturmada bu kişinin kazazede taksi şoförü Atilla Muslubaş olduğu tespit edildi. Atilla Muslubaş’ın kaza sonrası Haliç’e uçtuğu ve yaralı halde yaklaşık 1 kilometre yüzdüğü öğrenildi. Muslubaş’ın kurtulduğu haberi üzerine hastaneye akın eden yakınları duygularını “Takdir-i İlahi. Öldürmeyen Allah öldürmez. Allah onu 2 çocuğuna bağışladı.” diye dile getirdi.

Bu arada kazaya aracıyla Aksaray istikametinden Taksim istikametine seyreden Muslubaş’ın sebep olduğu iddia edildi. İdiaya göre Muslubaş aşırı hızlı olduğu için aracı karşı şeride geçerek Akdemir’in kulandığı araca çarptı. Köprüdeki kamera kayıtlarını incelemeye alan polis, yapılan araştırmaların ardından kazanın sebebinin netleşeceğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Ekim 2010

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

Yorum yapmak için giriş yapmalısınız.